Problems with web site

Message boards : Number crunching : Problems with web site

To post messages, you must log in.

Previous · 1 . . . 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 . . . 20 · Next

AuthorMessage
Ziggy

Send message
Joined: 2 Dec 10
Posts: 2
Credit: 2,238,900
RAC: 0
Message 69073 - Posted: 9 Jan 2011, 15:15:07 UTC - in response to Message 69059.  

All WUs are saying "download failed".


Still no executables, but some work unit(s) downloaded:

1/9/2011 9:21:14 AM rosetta@home Started download of 1prq.aahelix03_05.200_v1_3.gz
1/9/2011 9:21:14 AM rosetta@home Started download of 1prq.aahelix09_05.200_v1_3.gz
1/9/2011 9:21:23 AM rosetta@home Finished download of 1prq.aahelix03_05.200_v1_3.gz
1/9/2011 9:21:23 AM rosetta@home Started download of 1prq.native.pdb
1/9/2011 9:21:26 AM rosetta@home Finished download of 1prq.native.pdb
1/9/2011 9:21:26 AM rosetta@home Started download of helix.psipred_ss2.gz
1/9/2011 9:21:27 AM rosetta@home Finished download of helix.psipred_ss2.gz
1/9/2011 9:21:30 AM rosetta@home Finished download of 1prq.aahelix09_05.200_v1_3.gz

I found Google cache entries for the minirosetta and minirosetta_graphics exee files at boinc.bakerlab.org/download and ralph.bakerlab.org/download, but the files dont exist, and infact, none of the other exe files do either. So I cant even pull down an older version and load that. So I have work, but nothing that can process it...

Maybe it's a bit obtuse of me, but I see now (Twitter, and project page) where there is mention of their file server being down. I guess that's the reason, but on the server status page all looks good. Hopefully this will be resolved soon. In the meantime I'll suspend the project so I don't download any more work units. I don't want them to get stale or lost. Cheers!
ID: 69073 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile EvoDude
Avatar

Send message
Joined: 6 Nov 05
Posts: 21
Credit: 52,425
RAC: 0
Message 69074 - Posted: 9 Jan 2011, 15:20:28 UTC

Admin - See also thread here please:- https://boinc.bakerlab.org/rosetta/forum_thread.php?id=5502
ID: 69074 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile robertmiles

Send message
Joined: 16 Jun 08
Posts: 1217
Credit: 13,359,660
RAC: 431
Message 69109 - Posted: 10 Jan 2011, 5:31:03 UTC - in response to Message 69059.  

All WUs are saying "download failed".


Note quite; I got ONE new workunit since the failure. I suspect that I had already downloaded all the *.exe files it needs for other workunits before the failure, though.
ID: 69109 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Mike.Gibson

Send message
Joined: 3 Nov 07
Posts: 19
Credit: 237,720
RAC: 0
Message 69113 - Posted: 10 Jan 2011, 11:33:44 UTC

I downloaded a WU on 8 Jan which is working. My problem is uploading the previous WU. Why rare we having the problems when the Server Statuses are showing OK?

Mike
ID: 69113 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Rob Jacob

Send message
Joined: 11 Aug 07
Posts: 9
Credit: 702,294
RAC: 0
Message 69117 - Posted: 10 Jan 2011, 14:04:43 UTC

Bummer! Still waiting for stuff to return to normal. I had a bunch of results that were complete ready for upload that have since disappeared from my queue. I am guessing they expired. I have a bunch more ready for upload, but it says upload suspended. I am wondering how I managed to drop in rankings in the stats lists (sorted by total credit). Apparently someone was able to upload some results to knock me down a couple spots.
I hope they get stuff up and running soon.
ID: 69117 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Bowe

Send message
Joined: 2 Nov 05
Posts: 3
Credit: 320,228
RAC: 0
Message 69121 - Posted: 10 Jan 2011, 15:13:46 UTC

I have four workunits completed, but transfer does not work,why??


ID: 69121 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Murasaki
Avatar

Send message
Joined: 20 Apr 06
Posts: 303
Credit: 511,418
RAC: 0
Message 69122 - Posted: 10 Jan 2011, 15:33:27 UTC - in response to Message 69121.  

I have four workunits completed, but transfer does not work,why??



As mentioned above in this thread and in several other threads in this forum, the servers had a major crash a few days ago and it is taking time to recover.
ID: 69122 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile cerkin

Send message
Joined: 2 Oct 10
Posts: 1
Credit: 202,373
RAC: 0
Message 69129 - Posted: 10 Jan 2011, 17:33:55 UTC - in response to Message 48919.  

We recently updated the web site with the latest BOINC code. Please post any issues with the web site in this thread. This update includes new features in the forum, spam filters, and a fix for merging hosts.


It seems that 8 out 0f 10 pieces of finished work cannot be uploaded as due to an error, and I quote, "Project file upload handler missing". This message appears for each piece of work that cannot be uploaded and must be deleted.
These files appear to be missing when the original piece of work is down loaded to the computer.
ID: 69129 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
markj

Send message
Joined: 21 Jun 08
Posts: 6
Credit: 18,060,229
RAC: 0
Message 69130 - Posted: 10 Jan 2011, 18:04:13 UTC

Dear all,
I get the error "platform 'x86_64-apple-darwin' not found"
is this something temporary due to the crash?
should I reset the project?
or is this platform no longer supported?
greetings,
markj
ID: 69130 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Mod.Sense
Volunteer moderator

Send message
Joined: 22 Aug 06
Posts: 4018
Credit: 0
RAC: 0
Message 69133 - Posted: 10 Jan 2011, 18:54:56 UTC

"This message appears for each piece of work that cannot be uploaded and must be deleted."

That message is no indication that anything must be deleted. It simply indicates that the upload server is still not running after the server crash. The BOINC Manager will retry the upload and wait for the server to accept the upload.
Rosetta Moderator: Mod.Sense
ID: 69133 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile The Ancient One

Send message
Joined: 4 Oct 05
Posts: 10
Credit: 548,851
RAC: 0
Message 69139 - Posted: 10 Jan 2011, 20:54:57 UTC - in response to Message 48919.  

We recently updated the web site with the latest BOINC code. Please post any issues with the web site in this thread. This update includes new features in the forum, spam filters, and a fix for merging hosts.


ID: 69139 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile The Ancient One

Send message
Joined: 4 Oct 05
Posts: 10
Credit: 548,851
RAC: 0
Message 69140 - Posted: 10 Jan 2011, 20:56:37 UTC - in response to Message 48919.  

We recently updated the web site with the latest BOINC code. Please post any issues with the web site in this thread. This update includes new features in the forum, spam filters, and a fix for merging hosts.



Their is an update error, Missing file! see below for details:


10/01/2011 20:50:27 rosetta@home Started upload of t498__boinc_nmr_cm_rnd1_cs_frags_abrelax_tex_IGNORE_THE_REST_22835_1551_0_0
10/01/2011 20:50:27 rosetta@home Started upload of proteinG_old_targets_PCS_SAVE_ALL_OUT_21968_3103_0_0
10/01/2011 20:50:29 rosetta@home Project file upload handler is missing
10/01/2011 20:50:29 rosetta@home Backing off 3 hr 15 min 49 sec on upload of proteinG_old_targets_PCS_SAVE_ALL_OUT_21968_3103_0_0
10/01/2011 20:50:29 rosetta@home Started upload of abrelax_helixfrag_1r69_SAVE_ALL_OUT_22843_3556_0_0
10/01/2011 20:50:30 rosetta@home Project file upload handler is missing
10/01/2011 20:50:30 rosetta@home Backing off 35 min 2 sec on upload of abrelax_helixfrag_1r69_SAVE_ALL_OUT_22843_3556_0_0
10/01/2011 20:50:32 rosetta@home [error] Error reported by file upload server: [t498__boinc_nmr_cm_rnd1_cs_frags_abrelax_tex_IGNORE_THE_REST_22835_1551_0_0] locked by file_upload_handler PID=-1
10/01/2011 20:50:32 rosetta@home Temporarily failed upload of t498__boinc_nmr_cm_rnd1_cs_frags_abrelax_tex_IGNORE_THE_REST_22835_1551_0_0: transient upload error
10/01/2011 20:50:32 rosetta@home Backing off 3 hr 24 min 11 sec on upload of t498__boinc_nmr_cm_rnd1_cs_frags_abrelax_tex_IGNORE_THE_REST_22835_1551_0_0

ID: 69140 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Ken

Send message
Joined: 6 Dec 10
Posts: 1
Credit: 8,300
RAC: 0
Message 69145 - Posted: 10 Jan 2011, 22:14:40 UTC

I can't upload completed tasks. My message reads "project file upload handler is missing." Is that my problem or the Rosetta software's problem? If it's mine, what do I do?
ID: 69145 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Wissi

Send message
Joined: 19 Nov 08
Posts: 14
Credit: 485,807
RAC: 0
Message 69147 - Posted: 10 Jan 2011, 22:21:16 UTC

It's the same for me here, at least at my home location: project file upload handler is missing.

BUT: on my office computer, today everything went well. No problems downloading or uploading tasks, results etc.

So is it really a problem of the website, or could it be a problem with some inconsistent files??

Any help appreciated...
ID: 69147 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Mod.Sense
Volunteer moderator

Send message
Joined: 22 Aug 06
Posts: 4018
Credit: 0
RAC: 0
Message 69152 - Posted: 10 Jan 2011, 23:24:46 UTC

Until you see the project's estimated TeraFLOPs on the home page get up over 100, you can rest comfortably assured that you are not the only one having irregularities right now as the servers recover from the recent hardware failure.
Rosetta Moderator: Mod.Sense
ID: 69152 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile [AF>Libristes] e.clement
Avatar

Send message
Joined: 11 May 10
Posts: 4
Credit: 3,371
RAC: 0
Message 69248 - Posted: 12 Jan 2011, 18:53:10 UTC - in response to Message 69147.  

It's the same for me here, at least at my home location: project file upload handler is missing.

BUT: on my office computer, today everything went well. No problems downloading or uploading tasks, results etc.

So is it really a problem of the website, or could it be a problem with some inconsistent files??

Any help appreciated...
It's nice by me too . Today I sent a WU I had just finished but I can't send the others which are waiting for 2 days
I'll wait the estimate TeraFLOPs be over 100

Join Charity Race, the Benefit-Crunching-Action !
ID: 69248 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile Greg_BE
Avatar

Send message
Joined: 30 May 06
Posts: 5652
Credit: 5,622,096
RAC: 58
Message 69257 - Posted: 12 Jan 2011, 21:59:16 UTC - in response to Message 69248.  

From the homepage: We're bringing the project up from a recent backup (12/09/10) but the backup wasn't a perfect replica of the environment, so we're having to scramble to get all the parts working together again.

Due to this situation I don't think the project had any information about some of the files on our system and didn't know what to do with them or something along that line. In any case the whole thing died and they have to rebuild it from scratch again plus deal with 10 million data files in addition to the program files.

So as they said on the home page, its going to be awhile before they are back.

It's the same for me here, at least at my home location: project file upload handler is missing.

BUT: on my office computer, today everything went well. No problems downloading or uploading tasks, results etc.

So is it really a problem of the website, or could it be a problem with some inconsistent files??

Any help appreciated...
It's nice by me too . Today I sent a WU I had just finished but I can't send the others which are waiting for 2 days
I'll wait the estimate TeraFLOPs be over 100

ID: 69257 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Prom

Send message
Joined: 21 Jun 06
Posts: 23
Credit: 931,604
RAC: 0
Message 69302 - Posted: 14 Jan 2011, 1:35:52 UTC
Last modified: 14 Jan 2011, 1:38:35 UTC

So I rejoin after almost 2 years of inactivity. I see 4 computers and only one of them with credit or perhaps another one with a little in the single figures. I can't remember there being 4 when I left. Could this be because of the backup? Anyway I try to merge them and they seem to have been disappeared instead. Is this from the outage or is it a bug in the software?

Only the newest show up and I can still access the other 3 with their numbers only they have now been anonymized, all with zero credit. My account still looks like it has the total credit. People will now think I cheated having the credit but no computers that actually did it. :D Though I don't see how one could. I seem to have rejoined at the worst time.

So is this something that will automatically be fixed or should I just leave it and forget about it?
BBLounge - Broadband and Technology forum
ID: 69302 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile robertmiles

Send message
Joined: 16 Jun 08
Posts: 1217
Credit: 13,359,660
RAC: 431
Message 69307 - Posted: 14 Jan 2011, 3:21:53 UTC - in response to Message 69302.  

So I rejoin after almost 2 years of inactivity. I see 4 computers and only one of them with credit or perhaps another one with a little in the single figures. I can't remember there being 4 when I left. Could this be because of the backup? Anyway I try to merge them and they seem to have been disappeared instead. Is this from the outage or is it a bug in the software?

Only the newest show up and I can still access the other 3 with their numbers only they have now been anonymized, all with zero credit. My account still looks like it has the total credit. People will now think I cheated having the credit but no computers that actually did it. :D Though I don't see how one could. I seem to have rejoined at the worst time.

So is this something that will automatically be fixed or should I just leave it and forget about it?


So you haven't noticed that Rosetta@Home recently had a file system crash bad enough that they expect it to take some time to get everything back to normal?

You could always try doing at least one more workunit, and seeing if that's enough to restore whichever computer you use to your records. But note that a number of other people rejoined after an absence long enough they need to download a new version of the application software have had problems doing that download, since the restore from the file system crash hadn't proceded far enough to restore that software from the backup they're using.

Hopefully, they can fix whatever other problems you're seeing, once the restore from the backup gets far enough.
ID: 69307 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Prom

Send message
Joined: 21 Jun 06
Posts: 23
Credit: 931,604
RAC: 0
Message 69308 - Posted: 14 Jan 2011, 4:55:18 UTC - in response to Message 69307.  

So I rejoin after almost 2 years of inactivity. I see 4 computers and only one of them with credit or perhaps another one with a little in the single figures. I can't remember there being 4 when I left. Could this be because of the backup? Anyway I try to merge them and they seem to have been disappeared instead. Is this from the outage or is it a bug in the software?

Only the newest show up and I can still access the other 3 with their numbers only they have now been anonymized, all with zero credit. My account still looks like it has the total credit. People will now think I cheated having the credit but no computers that actually did it. :D Though I don't see how one could. I seem to have rejoined at the worst time.

So is this something that will automatically be fixed or should I just leave it and forget about it?


So you haven't noticed that Rosetta@Home recently had a file system crash bad enough that they expect it to take some time to get everything back to normal?

You could always try doing at least one more workunit, and seeing if that's enough to restore whichever computer you use to your records. But note that a number of other people rejoined after an absence long enough they need to download a new version of the application software have had problems doing that download, since the restore from the file system crash hadn't proceded far enough to restore that software from the backup they're using.

Hopefully, they can fix whatever other problems you're seeing, once the restore from the backup gets far enough.

Yes I did. But I don't think you understand my problem. The computers were all there and it looked like the totals added up. The only strange thing was that there were 4 when I was only using 1 during that period so I assumed it was a side-effect from the restore.

No problem so far and easy to solve, or so I thought. Then when I did the merge they just poof disappeared. Currently studying how databases work myself I don't see this as a problem with the backup. The data WAS all there after the restore until I did the merge then it disappeared. The app and workunits and everything are working fine but I think anyone doing a merge or who did one then would have the same problem. This was something I did on the website alone and that is where it broke.
BBLounge - Broadband and Technology forum
ID: 69308 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Previous · 1 . . . 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 . . . 20 · Next

Message boards : Number crunching : Problems with web site



©2022 University of Washington
https://www.bakerlab.org