Credit not posting

Message boards : Number crunching : Credit not posting

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
soundtek

Send message
Joined: 1 Mar 06
Posts: 3
Credit: 460,273
RAC: 0
Message 48855 - Posted: 20 Nov 2007, 9:21:55 UTC

After a 3 month break not being able to process WU, I started processing 4 days ago again. I have completed 500 additional credits. These show up in my account page, but not at the bottom under "projects in which you are participating"

I thought it would just take the server a day or 2 to catch up, but it has been several days. Any ideas?
ID: 48855 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
JohnntH

Send message
Joined: 8 Jan 07
Posts: 2
Credit: 29,441,249
RAC: 42
Message 48856 - Posted: 20 Nov 2007, 10:29:44 UTC

I would guess it has somethig to do with the xlm updates(see other thread) that was just fixed. May take a day or so to get updated.
ID: 48856 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
MattDavis
Avatar

Send message
Joined: 22 Sep 05
Posts: 206
Credit: 1,377,748
RAC: 0
Message 48857 - Posted: 20 Nov 2007, 11:04:27 UTC

That would be my guess too. Just hang tight and the numbers will be updated soon.
ID: 48857 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
soundtek

Send message
Joined: 1 Mar 06
Posts: 3
Credit: 460,273
RAC: 0
Message 48860 - Posted: 20 Nov 2007, 12:13:39 UTC

Thank you all very much. I did not even see that post earlier for some reason.
ID: 48860 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Number crunching : Credit not posting



©2022 University of Washington
https://www.bakerlab.org