Not uploading

Message boards : Number crunching : Not uploading

To post messages, you must log in.

1 · 2 · Next

AuthorMessage
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72224 - Posted: 27 Jan 2012, 11:28:06 UTC

Hello,

My WU\'s that are finished won\'t upload. I got the message that project may be temporarily down, however the server page is all green at 11:26UTC.
Is it a problem at my end or does anyone else has the same \'issue\'?
Greetings,
TJ.
ID: 72224 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72225 - Posted: 27 Jan 2012, 13:18:27 UTC - in response to Message 72224.  

Hello,

My WU\'s that are finished won\'t upload. I got the message that project may be temporarily down, however the server page is all green at 11:26UTC.
Is it a problem at my end or does anyone else has the same \'issue\'?


You can\'t go literally by the web page as it is cached, meaning it isn\'t really live! Some pages are cached every few minutes, some every few hours, I do not know what Rosie\'s time frame is.
ID: 72225 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile dcdc

Send message
Joined: 3 Nov 05
Posts: 1617
Credit: 64,036,142
RAC: 35,447
Message 72226 - Posted: 27 Jan 2012, 14:25:29 UTC

Mine are uploading and reporting fine at the moment...
ID: 72226 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72227 - Posted: 27 Jan 2012, 15:19:04 UTC

I am 5 hours doing just to upload. I need my time however for more urgent matters. I have disabeled the firewall. I have stopped and restart BOINC, I have restart the pc and I have even restart the modem. Nothing seems to work however.
Greetings,
TJ.
ID: 72227 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72228 - Posted: 28 Jan 2012, 11:51:58 UTC - in response to Message 72227.  

I am 5 hours doing just to upload. I need my time however for more urgent matters. I have disabeled the firewall. I have stopped and restart BOINC, I have restart the pc and I have even restart the modem. Nothing seems to work however.


Do you need more units or do you just want to see the ones already completed sent back?
ID: 72228 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72229 - Posted: 28 Jan 2012, 17:04:09 UTC - in response to Message 72228.  

I am 5 hours doing just to upload. I need my time however for more urgent matters. I have disabeled the firewall. I have stopped and restart BOINC, I have restart the pc and I have even restart the modem. Nothing seems to work however.


Do you need more units or do you just want to see the ones already completed sent back?


I am getting more units automatically, but the one that are ready won\'t upload. Some are +/- 30% complete with uploading but has taken more than 1.5 hours, without the interruptions in between. I have started on another pc and there the same with 3 WU\'s the others do upload normally. The upload speed is 0.05 to 7.7KbS.
Greetings,
TJ.
ID: 72229 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72232 - Posted: 29 Jan 2012, 11:50:48 UTC - in response to Message 72229.  

I am 5 hours doing just to upload. I need my time however for more urgent matters. I have disabeled the firewall. I have stopped and restart BOINC, I have restart the pc and I have even restart the modem. Nothing seems to work however.


Do you need more units or do you just want to see the ones already completed sent back?


I am getting more units automatically, but the one that are ready won\'t upload. Some are +/- 30% complete with uploading but has taken more than 1.5 hours, without the interruptions in between. I have started on another pc and there the same with 3 WU\'s the others do upload normally. The upload speed is 0.05 to 7.7KbS.


That sounds like a Server problem, not one on your end.
ID: 72232 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72234 - Posted: 29 Jan 2012, 13:00:09 UTC - in response to Message 72232.  
Last modified: 29 Jan 2012, 13:00:29 UTC

I am 5 hours doing just to upload. I need my time however for more urgent matters. I have disabeled the firewall. I have stopped and restart BOINC, I have restart the pc and I have even restart the modem. Nothing seems to work however.


Do you need more units or do you just want to see the ones already completed sent back?


I am getting more units automatically, but the one that are ready won\'t upload. Some are +/- 30% complete with uploading but has taken more than 1.5 hours, without the interruptions in between. I have started on another pc and there the same with 3 WU\'s the others do upload normally. The upload speed is 0.05 to 7.7KbS.


That sounds like a Server problem, not one on your end.

Hi mikey, that is what i thought too. However completed WU\'s from Einsteind wouldn\'t upload as well, so i started improving the system. I made a mees off it and needed to reinstall BOINC what was a problem because the msi files were missing. I got help from the BOINC site.
No this pc is working as before without any issues. But yesterday I powered up another pc and there I ran 3 Rosetta WU\'s but they won\'t upload either. That pc isn\'t used often and is working fine. So 2 of my systems have (had) an issue with uploading and as no other crunchers have this issue it must be my end but I need to find out were.
Greetings,
TJ.
ID: 72234 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72238 - Posted: 29 Jan 2012, 17:31:21 UTC

Can it have anything to do with BOINC version 6.10.17?
Greetings,
TJ.
ID: 72238 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72243 - Posted: 30 Jan 2012, 13:02:27 UTC - in response to Message 72238.  
Last modified: 30 Jan 2012, 13:04:05 UTC

never mind, I see you opened a new thread. Hopefully an Admin type will jump in and help you.
ID: 72243 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Paul

Send message
Joined: 29 Oct 05
Posts: 190
Credit: 59,358,481
RAC: 3,529
Message 72298 - Posted: 13 Feb 2012, 23:34:55 UTC - in response to Message 72243.  

Are the project servers down? I can not upload WUs.

Thank you

Thx!

Paul

ID: 72298 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Rakta

Send message
Joined: 12 Jan 12
Posts: 1
Credit: 850,895
RAC: 0
Message 72299 - Posted: 13 Feb 2012, 23:46:17 UTC

I also cant upload, downloading fine though. No problem with GPUgrid so it isnt on my end.
ID: 72299 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Sid Celery

Send message
Joined: 11 Feb 08
Posts: 980
Credit: 22,061,568
RAC: 14,137
Message 72300 - Posted: 14 Feb 2012, 1:03:46 UTC

I had problems earlier, but seems ok now.

Not sure if it\'s related but a new database file for v3.22 has just come down: minirosetta_database_rev47343.zip weighing in at 60Mb. If everyone\'s grabbing a file of that size, maybe that\'s what\'s causing the hold-up?

Just guessing.

ID: 72300 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72305 - Posted: 14 Feb 2012, 15:43:41 UTC

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.
Greetings,
TJ.
ID: 72305 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72311 - Posted: 15 Feb 2012, 11:58:08 UTC - in response to Message 72305.  

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.


Have you tried manually changing the servers address yet?
ID: 72311 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72315 - Posted: 15 Feb 2012, 16:43:04 UTC - in response to Message 72311.  

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.


Have you tried manually changing the servers address yet?


Yes mikey, I tried them all as was told in another thread.
That was working then, now it didn\'t.
Deadline has passed so I can delete them. Strange is that most WU\'s run fine.
Greetings,
TJ.
ID: 72315 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72325 - Posted: 16 Feb 2012, 12:20:17 UTC - in response to Message 72315.  

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.


Have you tried manually changing the servers address yet?


Yes mikey, I tried them all as was told in another thread.
That was working then, now it didn\'t.
Deadline has passed so I can delete them. Strange is that most WU\'s run fine.


I hope you changed it back to the default after the first batch went thru and are not still on the changed server settings?! That is what I did and it seems to be working fine for me.
ID: 72325 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72328 - Posted: 16 Feb 2012, 13:56:23 UTC - in response to Message 72325.  

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.


Have you tried manually changing the servers address yet?


Yes mikey, I tried them all as was told in another thread.
That was working then, now it didn\'t.
Deadline has passed so I can delete them. Strange is that most WU\'s run fine.


I hope you changed it back to the default after the first batch went thru and are not still on the changed server settings?! That is what I did and it seems to be working fine for me.


Yes I set all back to normal. Its one pc, my RAC is now created by only one PC.
There I don;t have that issue. The other PC does run Einstein@home and MilkyWay@home without problems.
Greetings,
TJ.
ID: 72328 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mikey
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 06
Posts: 1449
Credit: 5,776,642
RAC: 0
Message 72342 - Posted: 17 Feb 2012, 11:50:23 UTC - in response to Message 72328.  

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.


Have you tried manually changing the servers address yet?


Yes mikey, I tried them all as was told in another thread.
That was working then, now it didn\'t.
Deadline has passed so I can delete them. Strange is that most WU\'s run fine.


I hope you changed it back to the default after the first batch went thru and are not still on the changed server settings?! That is what I did and it seems to be working fine for me.


Yes I set all back to normal. Its one pc, my RAC is now created by only one PC.
There I don;t have that issue. The other PC does run Einstein@home and MilkyWay@home without problems.


One other thing you can try is to do a \'reset\' of Rosie, that is a box in the Boinc Manager under projects and should NOT be used lightly!! It can destroy all existing units from a Project that you have on that pc, but essentially re-downloads all the files from the Projects Server onto your pc, hopefully fixing any problems.

I am slowly bringing several of my boxes over to Rosie, I have 14 running right now, as my WCG numbers are almost up to where I want them to be.
ID: 72342 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 127
Credit: 4,799,890
RAC: 0
Message 72344 - Posted: 17 Feb 2012, 13:46:37 UTC - in response to Message 72342.  

The strange thing is that most files upload normally, but a few (2 in my case on 1 pc) will not upload, they are 3 days trying with that.
And now more people report this issue, it must be a rosie issue, but as usual no reply from admins.


Have you tried manually changing the servers address yet?


Yes mikey, I tried them all as was told in another thread.
That was working then, now it didn\'t.
Deadline has passed so I can delete them. Strange is that most WU\'s run fine.


I hope you changed it back to the default after the first batch went thru and are not still on the changed server settings?! That is what I did and it seems to be working fine for me.


Yes I set all back to normal. Its one pc, my RAC is now created by only one PC.
There I don;t have that issue. The other PC does run Einstein@home and MilkyWay@home without problems.


One other thing you can try is to do a \'reset\' of Rosie, that is a box in the Boinc Manager under projects and should NOT be used lightly!! It can destroy all existing units from a Project that you have on that pc, but essentially re-downloads all the files from the Projects Server onto your pc, hopefully fixing any problems.

I am slowly bringing several of my boxes over to Rosie, I have 14 running right now, as my WCG numbers are almost up to where I want them to be.


Hi mikey,

Thanks again. I did that too a few weeks ago when another WU wouldn\'t upload. I even reinstalled BOINC, upgrade BOINC to 6.10.60 and even did a detach and reatach to Rosie. I also put down my firewall for a few hours to see if that was an issue. But none helped. As I was expecting, as most finished WU\'s of Rosie upload and report normally. One or two once in a while won\'t upload from one particular PC, that is very strange. Two other PC\'s run flawlessly (with a computate error one in a week). Odd situation, and reading here I am not the only one.
Greetings,
TJ.
ID: 72344 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
1 · 2 · Next

Message boards : Number crunching : Not uploading



©2019 University of Washington
http://www.bakerlab.org